Direktlänk till inlägg 6 maj 2007

Zombie Survival Guide

Av astarot - 6 maj 2007 08:09

Det behövs visst en litet boktips har jag förstått.


inte för att den är världens bästa
inte för att den är världens roligaste
inte för att den är världens smartaste
Utan för att den handlar om zombies: The Zombie Survival Guide. Complete Protection from the Living Dead.


 

Det är en sån där kaffebordsbok som man kan bläddra i ibland när man känner sig besviken över att det faktiskt inte finns äkta, riktiga zombies, även om de flesta på morgonbussen eller ute på krogen beter sig som om så vore.

Nåväl. Boken är lättsmält underhållning med en del garv och känns rätt skön eftersom den tar sitt uppdrag på allvar: hur ska man bete sig om de odöda helt plötsligt anfaller? Här kommer några tips ur boken om det händelsevis ändå står några zombies och dreglar över din axel när du läser detta:


Organisera försvaret innan de återuppstår.


De känner ingen rädsla - varför skulle de själv då frukta något?


Använd huvudet, hugg av deras.


Man behöver inte ladda om hugg- och skärvapen.


Upp för trappan och förstör den sedan bakom dig


Nåjo! Detta om detta. Kul att bläddra i som sagt men jag erkänner att jag faktiskt inte äger den själv....

På återuppståndelse!

Jonas

 
ANNONS
 
Christina

Christina

18 oktober 2009 13:51

Jag har den boken liggandes på min byrå ^^ Den är ju riktigt rolig. Dock så är den dryg att sträckläsa, utan ska nog mer som sagt bläddras i lite då och då.
Sen i bokhandeln Outland i Oslo finns det även skrivböcker och kortlekar i samma tema, men även andra slags böcker (World War Z och en parodi på en Jane Austen bok) som jag har för mig är skrivna av samma författare.

http://jinxedchrissie.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<<
Maj 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se