Direktlänk till inlägg 19 maj 2007

Dawn of the Diaper

Av astarot - 19 maj 2007 15:21

Här kommer världens bästa presenttips till er som inte vet vad man egentligen köper till nyblivna föräldrar!!

 

Som ni ser har far och dotter en liknande outfit. Jag stoltserar med en fin Dawn of the Dead-tröja med den sedvanliga texten ”When there's no more room in Hell, the dead will walk the earth”. Så långt känner de flesta kanske igen sig.

 

Dottern bräcker mig däremot med hästlängder i sin fina Dawn of the Diaper-haklapp som är en parodi på min tröja. Texten på den lyder istället: ”When theres no more womb in Hell, the dead will crawl the earth”. Behöver jag nämna att det gör succé vart än vi vistas med denna lilla bebisattiralj? Ja, kanske inte överallt...

 

Hon har också den väldigt fina Lil' Zombie-haklappen.

Den gör lite mindre succé hos gamla tanter...

 

Var får man tag på sånt här då? Surfa genast till Satan's Sideshow och gör av med lite pengar på nåt viktigt för en gångs skull.

 

På återbördande!

Jonas

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<<
Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se