Direktlänk till inlägg 21 maj 2007

Dawn of the diaper 2: Return of the zombie baby

Av astarot - 21 maj 2007 10:25

Jag kan inte släppa det här riktigt än och känner att jag måste visa haklappen i närbild. Är det okej?


Har ni hunnit beställa från Satans Sideshow ännu? Då emotser ni en spännande framtid, kan jag lova. Man får nämligen alltid en presentpåse från Satan's Sideshow. Själv har jag bland annat fått nyckelringar med ett ”slipp-ut-ur-Helvetet-gratis”-kort, en stilettkam och schyssta klistermärken.


Apropå det. Just den haklapp ni såg på min förtjusade dotter försvann en vinterdag på biblioteket i Umeå. Gissa om det blev sura miner hos undertecknad. Jag tänkte förstås direkt beställa en ny.


Till saken hör att jag några veckor tidigare hade beställt en superfin Li'l Exorcist-haklapp som present till en kompis nyfödda barn (ni vet, bebisar kaskadspyr och dreglar ju en hel del :-). Dagen efter (jag lovar det är sant) att jag slarvat bort den fina haklappen kom paketet från USA, och i den obligatoriska presentpåsen låg....... en alldeles gratis, ny, fräsh Dawn of the Diaper-haklapp!!!

 

Ibland är Ödesgudinnan snäll!

 

På retur!

Jonas

 

ps. Du som hittade haklappen! Hoppas att du har lika stor glädje av den som jag!

 
ANNONS
 
Allamagoosalum

Allamagoosalum

21 maj 2007 10:59

Hehehe, vilken tur du hade där. Jag känner att jag måste göra en beställning, problemet är att det fanns så mycket som jag ville köpa därifrån och som vanligt kom min gamle vän herr Ångest på besök och jag kunde inte bestämma mig.

http://allamagoosalum.blogg.se

 
Ingen bild

Jonas

21 maj 2007 11:32

Jag kan annars rekommendera Freaks-muggen. En väldigt fin kaffekamrat!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<<
Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se