Direktlänk till inlägg 25 maj 2007

Den söta lilla döda flickan

Av astarot - 25 maj 2007 21:38

Hejsan hoppsan!


Jag hoppas att ingen av er har missat något av det gulligaste som kommit i zombieväg serieledes de senaste åren. Nämligen Lenore av Roman Dirge. Serien löper som bäst i Sverige i den eminenta serietidningen Nemi (fast ska man vara ärlig är det en del bös-serier i den också).


I vilket fall som helst var Lenore till en början en helt genial seriestrip, som har ballat ur lite på senare tid när ambitionen och prettonivån blivit högre. Men det har bara gjort serien lite sämre. Lenore är fortfarande vad Wednesday i Familjen Addams skulle vart, om hon varit död. Att sen namnet syftar till Edgar Allan Poe gör ju inte saken sämre precis.


Vet ni också att det finns små filmer med Lenore att njuta av? Jaså inte? Se då till att surfa iväg hit så fort det bara går.


I morrn ska jag spela in med bandet, så uppdatering kan dröja något.

På återkomst!

Jonas

 
ANNONS
 
Fredrik

Fredrik

1 juni 2007 14:51

Lenore, de e en skön serie. Hade faktiskt missat att hon va odöd/zombie tills du nämnde det här. Riktigt bra småfilmer: Hamstrarna rockade hårt!

http://zombies.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29 30
31
<<<
Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se