Direktlänk till inlägg 27 juni 2007

Buktalande zombie

Av astarot - 27 juni 2007 12:48

Hej igen!


Hade jag varit buktalare hade jag farit omkring i landet med den här i mitt knä (kvinnan på bilden har inget med inlägget att göra). Kan du tänka dig mig recitera scener ur Night of the Living Dead, The Beyond, Burial Ground, Zombie Flesheaters med den här? Det kan jag med! Den har för tusan maskar som ringlar sig i ena ögat... en given succé med andra ord.


Det gäller ju bara att lära sig att bukgrymta så är allt packat och klart. Kanske ska jag gå in på arbetsförmedlingen och söka starta-eget-bidrag och gå en kortkurs i bukstönande. Blir jag anlitad av dig på nästa barnkalas?


På återhörande!

Jonas

 
ANNONS
 
Allamagoosalum

Allamagoosalum

27 juni 2007 22:00

Coolt! En sån där vill jag ha...

http://allamagoosalum.blogg.se

 
Fredrik

Fredrik

28 juni 2007 11:44

Du är bokad på grabbens kalas, skitsamma om han hinner bli 25 innan du är fullärd, du är ändå bokad :D

http://zombies.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se