Direktlänk till inlägg 20 juli 2007

Beyondöga 2

Av astarot - 20 juli 2007 15:49

Kolla vad jag hittade när jag städade dotterns rum inför hennes treårsdag (i morgon)!! Det saknade Beyondögat - den oheliga treenigheten är därmed återställd.


Förra gången jag skrev om dessa fina ögon här på zombiebloggen (här) påstod jag att färgen på det saknade ögat var gult, men det visar sig att det var grönt! Så då består ögonsamlingen (från tre och uppåt är det nämligen "samling" enligt mina regler) av färgerna grön, blå och brun. Visst ville alla veta det? Bra! Skriver ni upp det eller ska jag skicka er ett mejl eller sms med all information?


Antagligen lottade jag väl bort ett gult då, för jag har bestämt för mig att jag sett ett sådant nånstans.


En grej till med importen av The Beyond var att vi lyckades deala till oss en visning på FFF i Lund mot att de betalade frakten tillbaka till USA. Det är nämligen hejdlöst och oförskämt dyrt att skicka 35mm-film över atlanten. För att göra hela proceduren lite enklare satte jag mig helt enkelt på tåget från Umeå ner till Lund för att personligen leverera filmlådorna. Lite tungt och svettigt med det gjorde ju att jag kunde se filmen två gånger till på bio! The Beyond fyra gånger på bio på en vecka.... jag tror jag blir nostalgisk....


Sådärja, då var det från och med nu helt slutskrivet om dessa ögonglober som pryder min jordnötsskål i källarrummet där jag skriver det här.


Som utlovat kommer på zombiebloggen i sinom tid en recension av den film som ögonen gör reklam för.


På återuppgrävande!

astarot

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se