Direktlänk till inlägg 27 juli 2007

Spela kort med Dawn of the Dead-gänget

Av astarot - 27 juli 2007 10:41

Såhär i sommartider med grillos, bag in box och regn brukar det ju sitta fint att samla familjen för ett parti 500, Chicago eller poker om tändstickor.


Tyvärr finns det ju de som inte alls tycker det är särskilt roligt men med de här otroligt snygga spelkorten från Romeros Dawn of the Dead har man lite extraunderhållning för att hålla humöret på topp. Så medan dina barn kastar kort, sådär bara på pin tji, eller din partner hojtar "Chicago!!" kan ju du muntra upp dig med att låta zombierna anfalla varandra eller varför inte just nämnda familj?


Kortleken kan köpas till exempel här


På retur!

astarot

 
ANNONS
 
Anders

Anders

27 juli 2007 16:47

Snyggt! Och inte så blodigt (!) pris heller, 8 dollar är ju helt OK.

http://:brm.blogg.se

 
Ingen bild

astarot

27 juli 2007 22:23

HaHa! Nej blodigare har man ju vart med om. Snygg som tusan är den i alla fall. Jag gillar verkligen den där Dawn-postern som utgör kartongens framsida. Den passar filmen helt perfekt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se