Direktlänk till inlägg 5 augusti 2007

Porträttmålad som... zombie!

Av astarot - 5 augusti 2007 19:32

Ni som läser den här bloggen vet att jag ofta undviker att skriva om saker jag inte sett, läst, ägt eller varit med om själv. Men bara för att jag inte har råd att beställa en målning på mig själv som zombie behöver jag ju inte hindra er från att göra det!


Vill du se hur du ser ut som en zombie, skicka ditt favoritfoto hit och få tillbaka ett porträtt att hänga i köket eller hemma hos föräldrarna. (Är det någon som vill ge mig en present nån gång så kanske det här kan vara ett litet tips). Ty det hela är lite för dyrt, 90 dollar, för min lilla, arbetslösa plånbok :(


Jag tackar självklart Rysarnytt (där undertecknad skriver ibland) för detta fina zombietips!


på återuppväckelse!
astarot 
ANNONS
 
Allamagoosalum

Allamagoosalum

6 augusti 2007 23:08

Arrgghhhh, det där vill jag göra men jag har alldeles för lite pengar just nu...
Ångest!!

http://allamagoosalum.blogg.se

 
Fredrik

Fredrik

9 augusti 2007 22:56

Oj, dom va snygga. Det hade inte varit lite coolt att ha en sån på hedersplatsen i vardagsrummet. Faaaaasen va de kliar i fingrarna! Men 90 dollar e mycket fast iofs "bara" ca 650 pix... nått att önska sig till jul kanske?

http://zombies.blogg.se

 
Ingen bild

astarot

9 augusti 2007 23:09

Kanske en försenad 34-årspresent till varandra :)?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se