Direktlänk till inlägg 12 augusti 2007

Är du en zombieöverlevare?

Av astarot - 12 augusti 2007 19:45

Visst vill du veta om just du kommer att överleva eller inte när det oundvikliga zombieutbrottet sker? Ja, det vill jag med.


Därför gjorde jag såklart nördtestet som räknar ut just det åt mig. Det visar sig att jag, trots att jag inte kan döda min zombiefierade kompisar eller äger något vapen, blev en "ensam överlevare". Motiveringen för detta löd:


"Din snabbhet i tanken och din analysförmåga gjorde det enkelt för dig att överleva. Dessvärre gjorde detta att du förlorade de flesta ur din grupp. Du fick ju i alla fall vara på nyheterna."


Det där sista fattar inte jag men testet är ändå rätt skoj även om det uppenbart är riktat till en amerikansk läsare med tanke på alla vapenfrågor. Antagligen blev jag "ensam överlevare" bara för att jag bor i en småort och troligen skulle fly ut på landet. Dock en eloge till testmakaren för att det verkar ha betydelse om man gillar zombiefilmer/zombiespel.


Hur går det för dig?


zombieöverlevare?


på återlevande!
astarot


ps: jag blev över medel på coolhet också, bara så ni vet :)

 
ANNONS
 
Allamagoosalum

Allamagoosalum

12 augusti 2007 23:07

Hahahaha, jag blev en "A zombie killa"... jag visste väl att jag hade det i mig :)

http://h

 
Fredrik

Fredrik

13 augusti 2007 09:47

Yess, ja me! Ångrar inte mitt inköp av zombie survival guide en minut :)

http://zombies.blogg.se

 
Ingen bild

astarot

20 augusti 2007 20:25

kom igen. Det måste väl vara fler som tagit detta livsavgörande test?

 
Christina

Christina

18 oktober 2009 14:10

Hahaha jag blev UberZombie slayer ^^ Survivalrate på 124 och coolness på 10 ^^

http://jinxedchrissie.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se