Direktlänk till inlägg 17 september 2007

Spela Dawn of the Dead. Zombie Massacre

Av astarot - 17 september 2007 12:27

I väntan på att någon snäll (eller otrevlig) gör ett spel direkt hämtat ur nyinspelningen av Dawn där man får skjuta på odödingar som liknar alliansen eller Bushadministrationen får man hålla tillgodo med det som finns.


Dawn of the Dead: Zombie Massacre är ett inte helt oävet spel vars främsta fördel är att det är rätt snyggt. Jag gillar speciellt att grafiken är hämtad från fotografier. Snyggt också med dödskallarna som visar hur nära zombien är sin andra död. Några missar tycker jag dock att spelet har: de dör inte fortare för att man skjuter dem i huvudet och hagelbrakaren tycks mig alltför svag - ett skott från nära håll brukar ju räcka mot återlevarna, eller hur?


Tyvärr är spelet också ganska kort och repetetivt men fyller ändå sin funktion för att slå ihjäl ett par minuter.


På returnerande!

astarot

 
ANNONS
 
Gustav

Gustav

20 september 2007 13:51

Alltså jag testade det där zombiespelet och jag måste säga att det här är mycket bättre!
http://artscool.cfa.cmu.edu/~lee/deanimator.html

Schysst blogg (hittade vägen hit via Allamagoosalum)!

http://www.germann.se

 
Ingen bild

astarot

20 september 2007 16:11

Alltså, kolla in det här inlägget från maj på denna blogg: http://zombie.bloggagratis.se/2007/05/06/139538-deanimator/

Håller med om att det är mycket bättre, men zombiespel är ju alltid... zombiespel:)

tack för beröm, det värmer alltid i sajberkylan.
kram
astarot

 
Gustav

Gustav

20 september 2007 21:46

Okej... får läsa hela bloggen innan jag kommer med nästa tips! Hahaha...
Jo fan, en bra blogg ska ha beröm!

http://www.germann.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se