Direktlänk till inlägg 16 oktober 2007

Urban Dead

Av astarot - 16 oktober 2007 22:47

Oj, oj, oj.

Har ni tröttnat på att aldrig någon spelar Zombies!!! med er. Då kan jag råda bot på det genom tipset om det webbaserade onlinespelet Urban Dead där du kan uppleva tiden efter ett zombieutbrott. Klarar du att överleva?


Du börjar spelet med att skapa en karaktär, själv valde jag polis (tänkte välja zombie först, men det kan man ju alltid bli senare :-), sedan är det bara att börja tjäna erfarenhetspoäng.  Det här är jag:


You're a police officer from the Towner Lane police department in the Randallbank area, and were drafted in along with the rest of your unit to help with the military-led evacuation of the city. You've remained stationed here since the quarantine came into effect, helping defend the building from outside forces and patrolling the surrounding streets.


man har 50 "drag" att börja med, sedan somnar man av utmatting. för varje halvtimme man sover får man tillbaka ett drag och kan alltså efter välförtjänt vila fortsätta utforska Urban Dead. Se bara till att sova på ett säkert ställe! 


Som tur är får man några välbehövliga tips innan man sätter igång:  • Find a safehouse. You can either adopt your police station as a safehouse - other survivors may be using it as one already - or you can scout around the area and look for a building which you can shelter in at the end of the day. Ideally this should be one which has already been barricaded by other survivors (although any building which has been "heavily barricaded" has been built to keep other survivors out, so move on, unless you want to risk smashing it down enough to enter).
  • Explore. When you've found somewhere to sleep, explore the area and search other buildings for useful equipment, or friendly survivor groups.
  • Hide. Make sure that you're back in your safehouse before you log out (or run out of Action Points) - any survivor who spends a night on the streets is likely to be found by wandering zombies. 

Kom igen. sök upp mig i staden, jag heter i spelet Per Anders, så kan vi snacka och döda lite zombies (om jag inte har blivit en själv, sover nämligen i ett hus med en zombie i just nu... brrr). 


På återuppståndelse!
astarot

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se