Direktlänk till inlägg 21 oktober 2007

Kull - the zombie way

Av astarot - 21 oktober 2007 19:56

Jag vet inte om ni har märkt det, men sommaren är slut. Med den försvinner också det mesta av sällskapslekar som kurragömma, kubb eller krocket. För den som inte kan, eller vill, sitta still framför teven eller tröttnat på att bli förbannad på sin partner varje gång Alfapet plocks ned från hyllan kommer här ett fint tips för lite vuxenlek (nej, inte sån lek) med kompisarna. Lekes med fördel på Halloween.


Zombie-kull


Spelet är enkelt. Ta några kompisar och invadera ett köpcentrum (Dawn of the Dead), ett hotell (The Beyond), en kyrkogård (Return of the Living Dead) eller närmaste slott (Burial Ground). Utse sedan en av er som förste zombie och lubba för glatta livet. Denne zombie kommer nämligen att vid första beröring att förvandla också dig till en dreglande återlevare och så fortskrider leken tills bara en människa återstår. Denne överlevare blir förste zombie nästa omgång.


Enligt Wikipedia uppstod visst den här varianten av kull i Dublin. Där ser man. Hade jag haft några kompisar hade jag lekt det här varje dag – nu får jag väl vänta tills barnen blir lagom gamla... Typ vid 5-6 års ålder borde väl vara lagom?


Nåja, lycka till i alla fall!

På återuppståndelse

astarot


PS.

Den som gillar lajv kan ju med fördel också hamstra lite blodampuller för det där speciella förvandlingsnumret – dra sen ner på stan och kör det i närmaste stadskärna. Fast är det Långlördag eller annan konsumtionshysteri på gång är det bäst att hålla sig inom ett ganska litet område...

 
ANNONS
 
Gustav

Gustav

21 oktober 2007 21:43

Hahaha…vad fantastiskt roligt det låter, vi kanske skulle dra ihop ett gäng och leka på nån åker i allamagoosalum-land?! :)

http://www.germann.se

 
Fredrik

Fredrik

21 oktober 2007 23:06

Så enkelt och (som sagt) så kul det låter. Tur att man har småbarn. Här ska indoktrineras! Tack för tipset, rätt kul på cocktailpartys som är för tråkiga oxå iofs.

http://zombies.blogg.se

 
Gustav

Gustav

23 oktober 2007 13:22

HAhaha gå om kring med blod i mungipan och väsa på cocktailpartyt! :D

http://www.germann.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se