Direktlänk till inlägg 26 oktober 2007

Washington Zombie Lurch

Av astarot - 26 oktober 2007 19:40

Zombie Walks - att folk klär ut sig till zombies och vandrar genom en stad - börjar bli en mindre fluga. I morgon är det dags att hålla ögonen öppna under nyhetssändningarna om möjligen den första årliga zombiemarchen mitt i det amerikanska hjärtat dyker upp. Här är deras hemsida där det finns ett fint Q&A om varför man egentligen ska gå och hur seriöst man ska ta uppdraget: Måste man äta hjärna till exempel?


De ska också, förutom att samlas och släntra omkring med hjärna på hjärnan, hylla Michael Jacksons Thriller genom att dansa koreografin från den berömda videon. Det låter vettigt med tanke på vilken enorm betydelse den videon egentligen hade för att föra fram den odöda, ruttnande varelsen i rampljuset. Bara den dansen borde förläna arrangemanget någon minut på slutet i Aktuellt. Annars kanske min tilltro till journalister minskar - nyhetsvärdet är ju ENORMT!


Även om det inte kommer på våra nyheter i morgon kan ni slå er i backen på att Youtube och andra videosajter kommer att bjussa på en hel del zombiesläntande framöver :-)


Förresten, visst vet ni att det i denna stund, finns seriösa försök att dra igång ett arrangemang i Stockholm? Om inte, surfa hit och visa ditt intresse och din uppskattning: Zombiewalk Sverige.


på återuppvaknande!

astarot 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se