Direktlänk till inlägg 30 oktober 2007

Per Anders är död

Av astarot - 30 oktober 2007 10:16

...och återuppstånden från de döda. Det är nämligen så att jag inte hade möjlighet att logga in på Urban Dead på typ ett dygn och blev under tiden mördad av zombies. Jag valde såklart att återuppstå så nu irrar jag på gatorna med endast dessa uttryck att kommunicera med:


Graagh

Graaaagh!

Grrrh

Grh

Mrh?

Brnhr


Min plan nu är förstås att döda andra överlevare, men det tar en jävla tid att riva barrikaderna. Så när man väl har bitit eller rivit ner en bit är det dags att sova. Strategin blir att söka upp ett gäng zombies och hjälpas åt. Det kommer att bli precis som i Burial Ground! (Jag vill vara zombien med lien :-)


Eller ja, det kan faktiskt inte bli som i Burial Ground eftersom man som zombie inte kan använda några tillhyggen förutom en kofot. Jag bär på en brandyxa också men den är lite för svår för mig i mitt nya liv.


På retur!

astarot 

 
ANNONS
 
Ingen bild

kenny Killer

30 oktober 2007 18:09

Irrar oxå runt och fattar mest ingenting. Mig tog det ca 20 timmar att "dö" på. Satt i nån kåk och nästa inloggning zombie! That´s unlife!!

 
Ingen bild

astarot

30 oktober 2007 19:56

men nu har jag i alla fall, tillsammans med 13 andra zombies lyckats döda en överlevare. Det känns ganska bra. Ska dock försöka med en ny karaktär och se hur man egentligen bäst ökar på sina XP-poäng .

 
Ingen bild

Nirre Nilfisk

23 november 2007 02:57

Själv så har man hittat en "tool box" och ett "ammo clip" men nån bössa eller pistol har man inte. Har en "Crowbar" + "Mobile Phone" sedan tidigare.. Poäng får man bara man får in en träff på nåt passande offer.

Inihelvete kul är det iaf !!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se