Direktlänk till inlägg 27 november 2007

Teenage Zombies: Invasion of the Alien Brain Thingys!

Av astarot - 27 november 2007 20:14

Knappt har man hunnit lägga vantarna på Nintendo DS-spelet Touch the Dead, som är ett slags House of the Dead , innan man upptäcker nästa zombienyhet för det lilla bärbara formatet. Nämligen Teenage Zombies: Invasion of the Alien Brain Thingys!


I spelet spelar man tre zombies som är det enda som kan stoppa elaka utomjordingar från att krossa mänskligheten (eller omänskligheten?). Enligt förhandsbeskrivningen ska man smaska i sig aliens och deras rosa luftburna hjärnor. Hela paketet ska vara en slags parodi på 1950-talets science fiction och hela zombiegenren såklart - alltihop "berättat" i serietidningsstil är det meningen.


I min bok låter det här som något att hänga i julgranen (även om spelet planeras släppas långt efter jul) men en bra idé betyder ju inte alltid bra utförande. Och de trailers som är ute (se nedan till exempel) påminner om gamla game&watch-spel eller typ Bubba´n´Stix vilket betyder att det ändå kan vara rätt underhållande.


Som jag alltid sagt - ju fler zombiespel desto bättre!


På återupplevande!

astarot 
ANNONS
 
Fredrik

Fredrik

28 november 2007 10:22

Hahaaa, vilken underbar idé! Spelet verkar inte så revolutionerande, snarare standard plattformsspel. Minns Zombies från 1993 till S-Nintendo, de va ett spel värt namnet de, så sat-ns roligt!

http://swegore.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se