Direktlänk till inlägg 17 december 2007

Min bokstav

Av astarot - 17 december 2007 11:13

Det var bättre förr sägs det, men det vete tusan. Till exempel fanns det då inga zombies i mina barnböcker. Bot och bättring verkar vara på gång. När man öppnar "Gröna Barnkammarboken" finns nämligen en alfabetsbok däri som heter


Min bokstav

Av: Jakob Wegelius

Betyg: 4 


När man lyckats bokstavera sig förbi charmörer, eskimåer, festprissar, monster, naturister, och ubåtskaptener så landar man änltligen på Z (bara tre bokstäver kvar *pust*). Där stoltserar, som ni ser här ovanför, Zeke zombie.


Tur att ens barn får vettiga inlärningsverktyg nu för tiden! Bra genusperspektiv är det också när Pia och Susanne får vara Prickskytt respektive Svetsare medan Qrister får vara Queer (!).


på återuppstigande

astarot 

 
ANNONS
 
Fläskätaren

Fläskätaren

17 december 2007 19:06

Haha, man får nästan lust att skaffa kottar! Stilpoäng för "Qrister Queer".

http://botld.blogspot.com

 
Gustav

Gustav

19 december 2007 11:25

Fan.. jag skulle vilja illustrera en zombie-barnbok!

http://www.germann.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se