Direktlänk till inlägg 20 december 2007

Crunch Time

Av astarot - 20 december 2007 10:26

Hoppla, insåg att det var längesen ni fick ett gratisspel att fördriva tiden på jobbet med. Det här torde väl passa bra när man är totalless på jobbet och helst skulle vilja skjuta häftklamrar på sina arbetskamrater.


Det är nämligen precis vad man gör i shockwavespelet Crunch Time  där våran hjälte upptäcker att alla medarbetare förvandlats till hjärndöda zombies medan han varit på toaletten. Idén är ju hart när briljant, för visst är det så med arbetskamrater ibland, speciellt på stressade fredagar? Och själva upplägget att gå omkring med en häftpistol tillför ju schyssta höjder av banalitet. Crunch Time är dessutom riktigt snyggt men som vanligt ganska svårt för en kille som fortfarande inte lärt sig att spela med tangentbord. Ge mig en Tac2 och jag räddar världen!


Så har ni lite att göra i jul eller rentav längtar tillbaka till kontorslandskapet kanske ledigheterna är räddade? Du som är fast på jobbet medan alla andra dricker glögg kan avreagera dig lite istället. Det är väl sånt här Internet är till för?


på retur!

astarot 


 
ANNONS
 
Gustav

Gustav

20 december 2007 11:24

Faan jag har inte shockwave på skitdatorn på jobbet... och helpdesk kommer nog inte att installera det heller! :(

http://www.myspace.com/gugerart

 
Ingen bild

astarot

20 december 2007 14:02

Det är väl bara att förklara för dem vad du ska ha det till, så ordnar det sig nog ;-)

 
Gustav

Gustav

20 december 2007 18:46

Jo man kan ju tycka det, men det var dom som blockade De-animator för mig! :(

http://www.germann.se

 
Ingen bild

astarot

22 december 2007 16:10

De jävlarna!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se