Direktlänk till inlägg 17 januari 2008

Fritidsgårdarnas zombiefilm i Sundsvall

Av astarot - 17 januari 2008 13:33

I Sundsvall händer det alltså märkliga saker. Fritidsgårdarna ska försöka sig på att göra en zombiemusikal och det är bara att anmäla sig på Nätet (jag gissar att det gäller ungdomar i Sundsvall).


Antagligen är det för att lära sig lite om film man satt igång projektet. Men det är ju onekligen ett smart drag eftersom folk kan anmäla sig utifrån vilket intresse man har. Vill man fota är det bara att skicka in en amälan som fotograf till exempel. Vill du anmäla dig gör du det här. Står tyvärr inget om när det planeras sätta igång...


Jag kan avslöja en sak, sånt här fanns inte på min tid. Faktum är att det närmaste jag var en fritidsgård var omklädningsrummens kök vid fotbollsplanen där vi hängde som små, drack Vroom och kollade på Fredagen den trettonde. Fast det var ju kul det med, förutom de gånger man blev förnedrad av äldre barn förstås....


på återseende

astarot

 
ANNONS
 
Gustav

Gustav

18 januari 2008 08:30

HAhaha det är ju helt fantastiskt med en zombiemusikal.. kanske Zombiebloggen ska dit och skriva en recension, eller?!

Samtidigt kan man inte låta bli och undra vad som kommer här näst.. Zombiewalk på dagis, kanske?! Hahaha ;)

http://www.germann.se

 
Ingen bild

astarot

18 januari 2008 09:47

zombiewalk på dagis är nästa stora grej, har jag hört... ;-)

 
Gustav

Gustav

18 januari 2008 09:49

Hahaha jo jag har hört rykten om det! :D

http://www.germann.se

 
Fläskätaren

Fläskätaren

19 januari 2008 15:46

Vänta nu, är det en musikal eller en film? Alltså, spelar de in en musikal eller sätter de upp en föreställning?

http://botld.blogspot.com

 
Ingen bild

astarot

19 januari 2008 21:08

zombiemusikalfilm... står det, eller det står zombie-musicalfilm men det betyder nog samma sak ;-)

 
Ingen bild

Berra

28 januari 2008 19:41

Tja "Berra" här. jag spelar zombie i zombiemusikalfilmen. den är inspelad och klar. har precis lagt kommentator spår på dvdn. Premiären skedde på filmstaden i sundsvall 31 okt. http://www.dagbladet.se/artikel.php?id=362354&avdelning_1=105&avdelning_2=1&Noje.jpg En musikvideo finns även på youtube, där man får se lite bakomkameran material http://www.youtube.com/watch?v=oiUHZG9xgTA

 
Ingen bild

astarot

30 januari 2008 16:38

Ack så, ack så... ibland är man mer än lovligt sent ute....
Hoppas deveden blir fin och att det skickas ett ex till mig ;-)

Kul!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se