Direktlänk till inlägg 18 januari 2008

Zombie Friends

Av astarot - 18 januari 2008 09:55

Hej alla zombievänner!

Nu för tiden när Facebook tar över alltmer av ens liv är det kanske dags att någonting tar över ens odöda liv också.... Lösningen finns på zombieversionen av FB, nämligen Zombie Friends.


Här kan man hålla kontakten med alla sina odöda vänner (eller heter odöda vänner egentligen ovänner?), gå med i grupper eller helt enkelt starta en egen. Det sistnämnda har jag gjort och jag hoppas se er där. Den heter Undead Suede och meningen är att alla vi återlevande svenskar kan hänga där och utbyta idéer, recept och dåliga skämt.


Vad säger ni? Dags att ta vänskapen till en högre nivå? Var med mig på Zombie Friends (än så länge har jag nämligen inga kompisar). Min profil ligger här .


På återseende, hoppas jag.

astarot

 
ANNONS
 
Gustav

Gustav

18 januari 2008 10:26

FB gick inte hem hos mig, men det här kan man ju inte låta bli att testa!
Checka min profil genom att klicka på min signatur!

http://www.zombiefriends.com/guger

 
Fläskätaren

Fläskätaren

19 januari 2008 15:48

Jag (åter-)upptäckte faktiskt den här communityn nyligen och borde kanske ta och registrera mig...

http://botld.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se