Direktlänk till inlägg 22 januari 2008

Zombie Warlord

Av astarot - 22 januari 2008 10:19

Så har det äntligen hänt! Ännu en ny level på zombiespelet på Facebook har intagits. Numera kan ni kalla mig för Zombie Warlord och darra respektfullt på rösten.


Ja, jag vet inte nu hur framtiden ser ut för min lilla zombie. Inga fler av mina kompisar på FB vill bli med i min zombiearmé och jag har nog inga fler kompisar att bjuda in. Om jag inte lyckas hitta gamla klasskompisar att lura förstås ;-) I vilket fall som helst behöver jag nu få 100 personer att joina min armé eller skrapa ihop 2495 poäng för att komma till level 8. Jag lovar att försöka, men det här kommer att ta tid.

Ska vi dra igång en vadslagning bara för att göra saken spännande (för mig åtminstone)? Jag tror att jag når nästa level inom.... 6 månader - den 22:a juli sätts stoppdatum alltså. Vad tror du? (jag har 31 anfall per dag och får just nu max 2 poäng per seger, och så ska man orka anfalla alla dagar också... pust, stånk).


på omlevande

astarot 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se