Direktlänk till inlägg 27 februari 2008

Urban Dead - Monroeville

Av astarot - 27 februari 2008 09:37

Hells bells!!

Alltså har du inte börjat spela Urban Dead ännu så är det tamejfan dags nu!!


Som en hyllning till premiären av Romeros Diary of the Dead den 7:e mars har nämligen en ny stadsdel hemsökts av zombier temporärt: Monroeville. Ett helt nytt utbrott har alltså drabbat Pennsylvania och det är upp till dig om zombierna vinner. Här kan man, om man letar - jag har då fan inte hittat nån ännu - en videokamera där man kan spela in vad som händer runtomkring en. Den bästa videon vinner ett Romero-paket ;-) Hur det ordnas rent praktiskt fattar jag inte, men jag letar med ljus och lykta såklart.


En annan grej, hör på det här!!, är att zombierna i Monroeville lyder under Romeros lagar. Det betyder att de inte går att återuppliva utan endast döda! Dessutom har man själv bara ett enda liv. Till skillnad från huvudspelet har alltså den här spinoffen ett tydligt slut.


Ett råd till dig som ska börja nu, starta som "scout" för då kan du röra dig mellan husen utan att behöva gå ut på gatorna där zombierna oftast håller till. Annars är det bara att så smart som möjligt spendera dina 50 drag per dag: leta,leta,leta...spöa zombier....skaffa erfarenhetspoäng och inskaffa nya kompetenser. I Monroeville heter jag Lord Silux, så hälsa gärna om du stöter på mig. Klicka och gå med. We Need You!! (ja, även om du går med som zombie :-D)På återseende!

astarot

 
ANNONS
 
Gustav

Gustav

27 februari 2008 09:58

FAn jag måste nog sätta mig in i det där!

http://www.germann.se

 
ingels

ingels

27 februari 2008 12:33

Players in the United Kingdom will be able to enter their video diaries into a competion, with a number of Romero DVD box sets and goodie packs up for grabs. Watch this space for further details.

Lite synd men man får väl sälja snuttarna till CNN eller SVT också ;)

http://www.urbandead.com/faq.html#video

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se