Direktlänk till inlägg 29 februari 2008

Omröstning - del 2

Av astarot - 29 februari 2008 14:08

hej hopp!

Som utlovat kommer här resultatet för månadens omröstning. 36 personer röstade så här:


Är du en "gammzombieälskare"? Alltså tycker att den "äkta" zombien ska vara långsam, hjärndöd och ultravåldsam (som i t.ex Night of the Living Dead & The Beyond).


88.9 % Det kan du slå dig i backen på!
8.3 %
nää, snabba zombier är koolare!
0 %
Inte vet jag...
2.8 %
tror du jag bryr mig?Alltså menar 1 person att den absolut skiter i vilket, medan hela 32 personer håller på den lååååångsamma, hjärndöda zombien Romero skapade - ja som vår käre vän Hare krishna-zombien här uppe. 3 personer vill hellre ha zombier med lite mer hästkrafter under huvet - som i 28-serien antar jag. till er 32 vill jag bara nämna att Gammzombiens riksförening eller den internationella Old Zombie Hag Society välkomnar er!! Kolla in Zombie Friends och joina!


Månadens (ja mars alltså) handlar återigen om smak och preferenser vad det gäller våra kära odödingar. Rösta på till höger :-)


På återvaknande!

astarot

 
ANNONS
 
Fläskätaren

Fläskätaren

29 februari 2008 21:00

Då skulle den där 2,8% vara jag då. Är det förresten verkligen någon som är förvånad över resultatet?

Jag råkade förresten välja fel i den här månadens omröstning. Gissa vad jag egentligen skulle rösta...

http://botld.blogspot.com

 
Ingen bild

astarot

1 mars 2008 19:21

Visst är det förvånande med tanke på hur populära de där aggressiva, snabba zombierna är nuförtiden (i alla fall hos skaparna av zombieunderhållning). Då borde ju konsumenterna tycka lite likadant... Fast 36 personer, som dessutom röstar på nåt som heter "zombiebloggen", är ju inte precis säkerställd statistik...

 
Gustav

Gustav

1 mars 2008 23:33

Ja, alltså alla vet väl att man blir zombie om man blir biten av en.. och vet man inte det så lär man ju bli varse om det så småningom! :D

http://www.germann.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se