Direktlänk till inlägg 13 mars 2008

Autumn War

Av astarot - 13 mars 2008 12:36

Hells bloody bells!!

Ni vet väl hur kräsen jag är... eller, kanske inte. Det räcker oftast att en zombie är med för att jag ska tända på åtminstone några cylindrar. Men den här gången skulle även den mest kräsne monsterdiggaren sätta klackarna i taket, ta på partyhatten och korka upp champagnen.


Autum Wars är nämligen ett hejdundrande till spel. Kanske är det lite komplicerat för oss över tretti, men läs instruktionerna, provspela och läs instruktionerna igen. Det är det värt.


Zombieepedemin är i full gång och du kommenderar över trupper som ska ut på slagfältet för att återdöda lite levande döda. Eller lite förresten - det kryllar av dem. Du som spelar behöver "bara" ge dina trupper order så fixar de resten. Ta till exempel killen närmast i bild. Den där zombien han prickade i bröstet lyckades ta sig fram till honom. Men vips drog han fram krigkniven och högg ihjäl den istället!!! Vilken kille!


Autumn War är förbannat snyggt gjort och det känns nästan som att man är med på riktigt. Ja, sådär på riktigt som en kommendant som ger order från en säker bas långt ner i urberget. Extraplus för att man kan scrolla över slagfältet för att spana in zombierna medan de stapplar närmare dina mannar. Den vemodiga musiken som ackompanjerar det hela sitter också som en smäck och ger den där rätta känslan som blandar sorg med rädsla. Ni vet den där känslan som bara en riktigt bra zombiehistoria kan ge. Enda problemet är att man inte kan spara sina framgångar. Det är smått frustrerande för en hemmapappa med två barn.


Surfa på vågorna till Autumn War så behöver du inte vara ledsen över att du aldrig fick den där nya spelkonsolen i födelsedagspresent.


På återlevande!

astarot

 
ANNONS
 
Gustav

Gustav

14 mars 2008 20:33

Jo men visst fan var det snyggt och läckert... men jag med mina nerver vart ju alldeles spattig... jag tror dessutom att min "mightymouse" är alldeles för rörelsekänslig..men kungligt var det! :-)

http://www.germann.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se