Direktlänk till inlägg 28 mars 2008

Night of the Living Dead Bunnies

Av astarot - 28 mars 2008 08:08

Tjing!

Längtar du ihjäl dig efter att se Night of the Living Dead igen? 

Har du lite tid?

Har du sett den för många gånger så att det ändå känns lite trist?

Prenumererar du på Det Bästa?

Älskar du kaniner?

Hatar du kaniner?

Vill du ha kul?


ja, stämmer något av ovanstående in på dig så ta och kör igång den 45 sekunder korta långfilmen här nere. På något märkligt sätt lyckas man klämma in allt viktigt från Night of the Living Dead på den korta tiden - det framgår till och med hur otrevliga paret i källaren verkar vara. I den här takten kan man se om zombieklassikern flera gånger varje dag. Härligt!


Men passa er ni som inte sett NOTLD för även slutet är med förstås....


Nu slipper ni hyra film till ikväll: 

 
ANNONS
 
Allamagoosalum

Allamagoosalum

28 mars 2008 10:11

Hahahahahaha... fantastiskt

http://allamagoosalum.blogg.se

 
Gustav

Gustav

28 mars 2008 11:05

HAHAHAHA fantastiskt bra! :D

http://www.germann.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se