Direktlänk till inlägg 31 mars 2008

Bästa zombiefödseln eller omröstning 3

Av astarot - 31 mars 2008 08:32

Ännu en månad har funnit sin ände, Alltså dags att summera omröstningen angående bästa sättet en zombie blir till på... Och det blev på håret men till slut vann Oförklarligt men iallafall bett över Virus. Så en medicinsk/vetenskaplig förklaring tilltalar ungefär lika många som inte behöver veta särskilt mycket (motsättningar attraherar påstås det ju ;-)


Jag är aningen förvånad att miljömässiga förklaringar fick så få anhängare. Jag som trodde att alla var råpeppade på lite Living Dead at Manchester Morgue-zombier... För att inte tala om "galen vetenskapsmannaperspektivet", var är alla Dr. Butcher M.D.- fans?


Nåja, så här blev det till slut. 38 personer röstade på:

Bästa sättet folk blir till zombier på?


5.3 % Voodoo
0 % Helst nåt från rymden

2.6 % Miljöfarligt avfall eller liknande
26.3 % Virus
34.2 % Oförklarligt - men i alla fall av

bett från andra zombier

2.6 % Av en galen vetenskapsman
7.9 % Allt i en härlig blandning
21.1 % Helt ovidkommande bara de är odöda

och blodiga


Detta om detta. Nu är det dags för ännu en frän omröstning i zombiernas tecken. Kolla till höger och rösta!


På återlevande!

astarot

 
ANNONS
 
Ingen bild

Henke

31 mars 2008 12:54

Du glömde 28 veckor senare.

 
Ingen bild

astarot

31 mars 2008 14:13

Ja, jag "glömde" Resident Evil 2 å 3 också
och Gangs of the Dead
och [REC]
och Return of the Living Dead 4 å 5
etc
etc ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se