Direktlänk till inlägg 15 maj 2008

Meshuggah - Bleed

Av astarot - 15 maj 2008 08:27
Meshuggah - Bleed

Halloj!

En liten rockvideo dagen till ära. Vansinnesmetalbandet Meshuggahs senaste video innehåller inte bara återuppstående mumier och Kafka-inspirerade psykoser. Själva huvudberättelsen involverar faktiskt zombier i kedjor!! Var kommer de ifrån? Var är de på väg? Ja det är frågan. En sak vet jag i alla fall och det är att pusselboxen som öppnar vägar till Meshuggahland vill då inte jag öppna. 


Lite märkligt tycker jag det är att Meshuggah gör en video på en halv låt - när videon slutar är det nämligen ungefär lika mycket kvar. Men, det har nog sin förklaring i kommersialismens tidsanda - för vilken reklamkanal skulle kunna köra en rockvideo på 10 minuter?!? nä just det, ingen.


Bleed är i alla fall en satans så bra låt och bara trumkompet gör att man blir smått förvirrad och glad. Snygg video också med en tydlig, om än mystisk, story.


på återseende!

astarot 

 
ANNONS
 
Gustav

Gustav

15 maj 2008 08:43

Det är alltid lika spännande att surfa in på z-bloggen.. man vet aldrig vad man ska stöta på.
Lika spännande är det att se hur du min gode vän tolkar omvärlden... allt blir liksom zombifierat när man ser det genom dina ögon!
Härligt, härligt... och visst jag håller med.. nog fan har dom hyrt in några tvättäkta odödingar till videon!

http://www.germann.se

 
Ingen bild

astarot

15 maj 2008 08:50

Jadu Gustav, jag måste ju tolka världen så - eftersom det är det sanna, rena sättet ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se