Direktlänk till inlägg 26 maj 2008

Zombie World News

Av astarot - 26 maj 2008 10:54

Ja, alla är väl på det klara med att det faktiskt finns absolut vetenskapliga och lekmannamässiga belägg för att zombiehotet varit, är och kommer att bli verkligt? Jaså inte?


Kolla då in Zombie World News där man kan följa en världsomspännande rapportering om ämnet. Där får man veta sånt som annan media vill dölja. Till exempel hur omlevare används som billig - icke fackligt ansluten - arbetskraft. Eller hur man hittat belägg för tidig återlevnad, nej inte på Haiti, utan i svenska vikingagravar!!! 


Men det finns också fräscha tips om till exempel vilka hjälmar som är lämpligast på en zombiejakt. Konsumentjournalistik när den är som bäst! 


Gör dig själv och din omgivning en tjänst. Låt dig inte luras av omlevnadsfientlig, nyliberal mediarapportering! Var uppdaterad på återlevnadsrapporteringen när ingen annan är det! Hur ska vi annars kunna överleva? 


på återlevnad!

astarot 

 
ANNONS
 
Gustav

Gustav

27 maj 2008 08:52

Alltså jag är så redo man bara kan bli... bring it on! :D

http://www.germann.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se