Direktlänk till inlägg 2 augusti 2008

Huvudmord par excellence?

Av astarot - 2 augusti 2008 19:41

Okej, man kan säga att lägret är delat mellan Return-zombier som har så ont av sitt döda tillstånd att de måste käka hjärnor och Romero-zombier som bara stönar fram sitt illiterata budskap av passiv agressivitet. Utslaget av omröstningen kring vad zombier bör yttra över sina ruttnande läppar blev nämligen som följer (34 personer var med och tyckte till):


Uuuhr! 35.3 %

ööööööh! 14.7 %

graawr! 5.9 %

uhrm? 2.9 %

Braaaiiins! 32.4 %

grmbhlgrmbhl! 2.9 %

whääähwhw! 2.9 %

- - - - 2.9 %


Den här månaden handlar det helt om film och frågan är alltså vilken zombiefilm som innehåller det absolut koolaste huvudmordet. Personligen är det en svår fråga - är det den lilla flickan i The Beyond? Är det zombien som blir skalperad av rotorbladen till helikoptern i Dawn of the Dead eller rentav machetemordet i samma film? Jag väljer ut tio moderna klassiker så får du rösta själv här till höger. Väljer du "annan film" vill jag ha en fin motivering ;-D


på återresande!

astarot

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se