Direktlänk till inlägg 8 augusti 2008

Rotting Onslaught

Av astarot - 8 augusti 2008 08:56

Alltså. Zombiespel gillar man ju. Gratis är ungefär lika roligt. Tack till alla galningar som orkar sitta och göra spel för att skänka bort dem på nätet!


Rotting Onslaught är ett slags strategisspel där du basar över två militära grupper. Ett gäng snipers och ett gäng fotsoldater. Tillsammans med dem ska du genomföra några uppdrag - skydda läkare, samla ammunition och köra bil. Allt detta under belägring av de odöda!!


Rotting Onslaught påminner inte bara om Warcraft utan kan ses som en enklare variation, där man inte behöver bekymra sig om att bygga saker - lite grann som Cannon Fodder om någon kommer ihåg det spelet... Det finns lite andra varelser än zombier i spelet också, jättespindlar och typ troll, men jag förutsätter att alla är odöda. Jämra schysst growlande ackompanjerar iallafall det hela.


Med ett enkelt men lika effektivt intro och en skön spelkänsla (förutom att det är jävligt svårt att styra bilar) är det här ett spel som skulle kunna förgylla en del timmar - om det inte var så kort. Visst, man kan självklart spela om det bara för att skjuta zombier men själva uppdragsläget som i sig är helt okej skulle gärna fått vara längre.


Men vaddå?! Det är ju gratis! och du spelar det här!


på retur!

astarot 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se