Direktlänk till inlägg 12 augusti 2008

Trädgårdszombie

Av astarot - 12 augusti 2008 10:47

Alltså, trädgårdstomtar faller inte riktigt undertecknad på läppen. Jag fick till och med en sån en gång och gav tillbaka den - oförskämd som vanligt, men vad ska man göra? Ljuga? Nej, rakryggat yppa sanningen!


Men... skulle någon ge mig en trädgårdszombie skulle jag GARANTERAT aldrig ge tillbaka den. Ni ser ju själva! Perfekt för att hålla objudna barn borta från träggårn, ja, och en del vuxna också för den delen. Placera den på lämpligt ställe och be till gudarna att det bara är en staty!


Den här prylen levereras i tre delar och kostar typ 600 pistoler. Ni som är medvetna om att jag tänker öppna en affär inom kort kanske fattar att den här trädgårdszombien skulle platsa perfekt där. Och jag lovar, här och nu, om jag kan få ett gäng till en rimlig summa kommer ni att se den hos mig till våren! Bara en sån sak!


På återuppståndelse!

astarot 

 
ANNONS
 
Slusk

Slusk

12 augusti 2008 17:01

Hade passat perfekt ihop med en gravsten med =)

http://slusk.bloggagratir.se

 
Ingen bild

astarot

12 augusti 2008 20:33

Haha! Eller som gravsten ;D

 
Gustav

Gustav

13 augusti 2008 10:58

HAhahahaha så jävla roligt att ha en skog av såna där svampar som poppar upp ur jorden!

http://www.germann.se

 
Gustav

Gustav

14 augusti 2008 11:14

Jag skulle kanske ha en sån där i blomlådan på balkongen?!

http://www.germann.se

 
Anders

Anders

14 augusti 2008 15:36

Vad tror du om den här filmen "Dead Snow"? En zombiekomedi med nazister. Från Norge! Bra eller anus? Läs mer här: http://twitchfilm.net/site/view/first-images-from-noregian-zom-com-dead-snow/

http://brm.blogg.se

 
Ingen bild

astarot

14 augusti 2008 19:02

Jafan... kan vara anus men förhoppningsvis blir det lite kul i alla fall - tyvärr är jag ju liiite allergisk mot zom-coms. Men eftersom både Fido och Shaun of the Dead är skojiga vet man ju aldrig. Håller tummarna järnet i alla fall.

 
Ingen bild

Heffa

2 september 2008 15:50

Var kan jag köpa en sådan här?
Vore grymt kul att ha en sådan i trädgården ju... om jag bara lyckas övertyga sambon om det :-)

 
Ingen bild

astarot

4 september 2008 14:22

ja, du kommer förhoppningsvis att kunna köpa den i min butik i Umeå så småningom och på nätet www.bloodred.se

 
Ingen bild

Heffa

11 september 2008 15:15

Då hoppas jag på att det blir verklighet snart :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se