Direktlänk till inlägg 20 september 2008

Hare Krishna zombie

Av astarot - 20 september 2008 19:27

Hejhej!

Eftersom det börjar droppa in prylar till min butik Blodröd, som ska öppnas inom ett par veckor åtminstone, dyker det självklart upp en del zombierelaterade saker. Som den här fin-fina dockan av allas vår favvo: Hare Krishna zombien!! 


Kan ni tänka er hur killen som spelar zombien, Mike Christopher, reagerade när han fick vara just den. "Nej, inte den - han gör ju inget coolt alls... han bara går ju". Ja, och han gick jäääävligt långsamt rakt in i våra hjärtan! Hare Krishna zombien sätter standarden för alla andra zombier, det tar typ hela filmen för honom att ta sig igenom varuhuset.


Och vem vill vara utan den här lilla filuren i fiinhyllan hemma - inte då jag i alla fall. Hur snygg som helst mellan Leatherface och Pinhead (fast han ser lite bortkommen ut, som att han inte riktigt hänger med...).


Nåjo, mer zombierelaterat material dyker snart upp även på bloggen.

på eftersläntrande!

astarot 
ANNONS
 
Ingen bild

Frida

21 september 2008 18:50

Grymt. Var kommer butiken vara belägen? Eller kommer vi ha sådan tur att det kommer vara en nätbutik?

 
Allamagoosalum

Allamagoosalum

21 september 2008 20:45

Den där är ju bara förjävla läcker! Sen vill jag även passa på att meddela att jag har på mig, i skrivande stund, världens snyggaste "Blodröd" tröja :) Tack som fan astarot!

http://allamagoosalum.blogg.se

 
Ingen bild

astarot

21 september 2008 23:32

Jadu, Frida. Butiken kommer att finnas i Umeå... Och på Nätet. www.bloodred.se är adressen, där kommer inom snart en webshopp parkera.

Allamagoosalum: Tack själv för att du har den på dig! Vandrande reklampelare kan man aldrig få nog av, speciellt inte om de är så snygga som du. Hoppas den passar.

 
Gustav

Gustav

22 september 2008 09:46

Det är ruskigt hög ha-faktor på den där lilla killen... (ledsen Allamagoosalum, men det är Hare Krishna zombien jag snackar om). ;)

Blodröd - Hasta la muerte!

http://www.germann.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se