Direktlänk till inlägg 21 oktober 2008

The Outbreak

Av astarot - 21 oktober 2008 09:40

Alltså, tack Ingels för det här tipset!!


The Outbreak är ett fullfjädrat filmäventyr, ungefär som de där fantasyböckerna man bläddrade i som liten - ni vet: "döda orchen gå till sid 199, ät upp geggan gå till sid 18 eller smyg förbi vakten gå till sid 36". Hade man tur valde man rätt, hade man otur (som jag i stort sett alltid har) dog man.


The Outbreak är samma sak - fast på internet och som filmsnuttar. Efter typ en minut åt gången ställs man inför två valmöjligheter och beroende på vad man väljer spinner berättelsen om en zombiebelägring vidare.


Riktigt bra gjort och helt fantastiskt. Rätt schysst skådespeleri och en standardhandling vi alla har i ryggmärgen. Du kastas rakt in i handlingen och framför dig ligger ett par grymma beslut. Vad gör du(SPOILERVARNING!! ALERT!! BEWARE!!) Min första omgång slutade ganska snabbt så gör gärna andra val än de här: Intro - Leave it Alone - Stay Here - Gather Wood...


På överlevande!
astarot


ps. nu väntar vi bara på samma serie fast ur zombieperspektiv eller hur? Skulle ju vara kul val: gå eller stå still, ät eller låt bli, gå in eller missa dörren...

 
ANNONS
 
Gustav

Gustav

21 oktober 2008 10:22

HEhehe jag måste kik vidare på det här i lugn och ro. :D

http://www.germann.se

 
helmi

helmi

21 oktober 2008 11:13

har du hört talas om den här då??

http://www.e4.com/deadset/

http://thisishelmi.blogspot.com

 
Ingen bild

Frida

21 oktober 2008 15:16

Dina tips var inte mycket att ha astarot.. Dog ändå.

 
Ingen bild

astarot

21 oktober 2008 15:50

Ja, i ärlighetens namn är väl spelet någon timme för kort...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se