Direktlänk till inlägg 5 november 2008

Fair Trade Death Wear

Av astarot - 5 november 2008 17:52

Ja, jag vet faktiskt inte om man kan bära kewlare t-shirts än så här...


Tittar ni noga och fint på designen har skallen ett skotthål i pannan, och vi zombievänner kan ju dra en och annan slutsats av det... (shoot them in the head). Den uppmärksamme ser ju också att det är självaste Lord K från bland annat saligt hädangågna zombiedödsbandet God Among Insects som återigen stoltserar här på bloggen.Fair Trade Death Wear är till råga på allt mitt eget märke kläder och kan beställas via Blodröd. Finns för både honom och henne i ett par olika färger. Sådärja... nu har man blivit som en reklamkanal - reklamavbrott hela tiden ;-)


Dress Evil - Feel Good!


på återuppstigande!

astarot

 
ANNONS
 
Gustav

Gustav

6 november 2008 10:43

Tjusig tröja värre... ett måste för alla z-blogganhängare, så vad väntar ni på KÖP?!

http://www.germann.se

 
Jessi

Jessi

8 april 2013 18:46

Hahaha, det här är så jävla fantastiskt. Jag hittade ett ex av denna tröja när jag rensade ur min och sambons sovrum. Föll för trycket direkt och kastade in den i tvättmaskinen. Bar den i fredags och fick många komplimanger. Funderade på vartfan denna underbara skapelse kom ifrån och googlade upp din blogg. Intressant och rätt givet att jag föll för tröjan då det är en zombie-fantast som ligger bakom.

Vet inte om han har blivit sponsrad, men av texten till inlägget att döma så gissar jag till 100% på saken. Jag har förresten snott tröjan och han kommer inte få den tillbaka. Sitter som gjutet och SÅ JÄVLA FET!

Antar att denna kommentar säkerligen inte kommer läsas då inlägget är skrivet för flera år sen. Men hoppas iaf på fler klockrena skapelser. Må bäst!

http://jessiljungkvist.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se