Direktlänk till inlägg 11 november 2008

Zombie Strippers (2008)

Av astarot - 11 november 2008 10:38

Ja hörrni... Så har jag alltså tagit mig i kragen och sett


Zombie Strippers

Regi: Jay Lee

Medverkande: Robert Englund, Jenna Jameson, Roxy Saint m.fl

 


Nu är det såhär att jag, på riktigt, tycker det är enormt tråkigt med nakenscener (förlåt Stefan... du får ändå tycka att det är kul, jag lovar) så en film som till ungefär 50% består av strippning är inte riktigt min kopp av te - zombier eller inte.


Så, hade det inte varit för följande inslag i filmen hade betyget varit ännu lägre:


1. Inledande nyhetsinslaget som dels berättar att Bush vunnit sin fjärde mandatperiod för att en (1) person i Kalifornien röstade på honom och Högsta domstolen beslutade att det räckte, och

2. har dels en telegramtext som berättar att Brangelina adopterat Etiopien... ja, alltså... hela Etiopien.

3. Att Jenna Jameson läser Nietzsche men fattar poängen först när hon blivit zombie (Jag vet, det är ganska förnedrande och kategoriskt att strippor skulle vara dummare än en zombie - det finns ju ändå folk som betalar höga studier med att strippa till exempel - men lite kul ändå?)

4.  Att Robert Englund försvarar sina dåliga vapenkunskaper med att "det här landets lagar tillåter att jag får äga en massa vapen - men jag behöver inte kunna hantera dem för det!".

5. Att hela zombieepedemin är en planlagd strategi för folk att tjäna mer pengar på undergången - precis som miljöhotet eller andra larm.


Det var väl ungefär det hela - sammanlagt högst tre minuter. Ja just ja, det finns en rätt kewl zombie med också som tappat underkäken.


Annars är det hejdundrande tråkigt. Zombierna (de kvinnliga) vill helst av allt strippa, köttätandet kommer på andra plats - redan där är ju prioriteringarna åt helvete. De kan prata, fjanta sig och vara avundsjuka... såna zombier vill inte jag ha i min teve.


Det hela verkar mest vara en ursäkt för att visa nakna kvinnor, levande eller döda, och framförallt då porrskådisen Jenna Jameson. Så antagligen är jag för pryd eller så fattar jag inte riktigt poängen. Är man intresserad av sånt kan man väl lika gärna se en porrfilm med just Jenna Jameson - eller? fast det är klart, de är väl ännu tråkigare.


Trots allt är jag positivt överraskad att filmen ändå innehåller såpass mycket politisk satir...


På återuppvaknande!
astarot

 
ANNONS
 
Gustav

Gustav

11 november 2008 11:24

HAhaha det där var en sågning av rang... Alltså jag brukar ha problem med att se en film där zombierna (hoppas grammatiken blev rätt Jonas) springer, vad skulle jag då inte ha om dom både pratade och strippade.
Det finns ju faktiskt ett undantag i zombiefilm historian där det är godkännt med en intelligent zombie och undantaget heter Day of the dead (absolut INTE remaken). :)

http://www.germann.se

 
Stefan

Stefan

12 november 2008 22:44

Självklart såg man den för den politiska satiren ;-)
Så värst rolig eller bra var den ju inte annars, men tyckte ändå zombiesarna (jo, jag gillar att skriva så fast det nog inte är grammatiskt rätt) var lite snygga ändå. Gav den också 2/5, tyckte jag den kunde va värd.

http://www.rysarnytt.se

 
Jockeman

Jockeman

16 november 2008 18:10

Älskar zombiefilmer!! Speciellt de av mästarna Romero och Fulci. Finns även en del bra nyare. Ska nog ändå se denna, mest för att Robert Englund medverkar i den.

http://jockeman1.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se