Direktlänk till inlägg 25 november 2008

Fair Trade Death Wear, modell dam

Av astarot - 25 november 2008 12:00

ALltså, jag kan bara inte undanhålla er dagens nyhet. Jag sitter och kämpar med min webshopp och lade just alldeles nyss upp damtröjorna för mitt märke Fair Trade Death Wear - nu mer zombierelaterat än någonsin förr!! Jag undrar varför det blir så ;-)


Nåja. Det är iallafall otroligt roligt att vara omgiven av galningar. Hur skulle annars världen se ut? Tackar såklart somfan alla inblandade i detta modereportage. Nu kommer väl alla zombier att vilja ha en sån här...


Lika etiskt producerad, ekologisk och 0-koldioxidad som herrmodellen såklart. Hur grym som helst, jamen... kolla själv... graargh


på återuppvaknande

astarot

 
ANNONS
 
Gustav

Gustav

25 november 2008 12:13

Så där ska en slipsten dras! :)
Vilken zombie-diggare har inte haft ett gott öga till Linnea Quigley efter hennes insatts i ROTLD... men utan att låta alltför pervers eller så... så kan jag lätt säga att jag är kär i den här zombietjejen. :D
Som hon bär upp den där urkewla tishan då... it´s a win, win situation!

http://www.germann.se

 
Allamagoosalum

Allamagoosalum

25 november 2008 19:29

Coolt som fan!!

http://allamagoosalum.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se