Direktlänk till inlägg 4 december 2008

Kreator: Hordes of Chaos

Av astarot - 4 december 2008 09:26

Haha!! Huka er grabbar ochj tjejer. Kreator är tebax och det med aggressioner så det räcker och blir över ! Dessutom extra lyx för oss zombiewannabees om vi köper vinylen, då ser nämligen omslaget ut så där...med en tvättäkta jävla zombie på (därnere till höger, inte den där spikbruden av metall)! Hon ser lite fundersam ut vår zombie, som att hon inte förstår poängen med det där vapnet hon fått tag på. De mjukisar som fortfarande harvar med det där CD-formatet eller MP3 går ju miste om det mesta.


Nya Kreator är alls inte mjuk heller - utan snarare argare än nånsin med både klasskrig, krigskritik, och allmänt hat på tapeten. Bara att döpa titelspåret till Hordes of Chaos (a Necrologue for the Elite) säger ju en hel del. Punk!


Chaos! Everyone against everyone!Everyone against everyone!Everyone against everyone!Everyone against everyone!Everyone against everyone!Everyone against everyone!Everyone against everyone!Everyone against everyone!Everyone against everyone!


Kreator på mejspäjs.


på återlevande!

astarot


 
ANNONS
 
Gustav

Gustav

4 december 2008 09:45

Jodu... Pang på pungen bara!
Mille Petroza är argare och bittrare än han varit på mycket länge... jag fan älskar Kreator!
Och givetvis ska den inhandlas på vinyl!

http://www.germann.se

 
Ingen bild

astarot

4 december 2008 09:49

världens snabbaste bloggkommentator-priset delas härmed ut till Gustav... vinsten är hemligt utförda voodooritualer

 
Mats"Möken"

Mats"Möken"

4 december 2008 10:00

Run AMOK Run!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Den 19:e Januari ar inte bra min mors födelsedag. Utan även Hords Of Chaos relesedatum. Inte för att ja kommer att köpa skivan till min mor, fast ja ska nämna det åt henne iaf att den släpps samma dag. Detta är nästan lika stort som när GUDARNA (Läs Slayer egen.Anm) släpper ny skiva.

Ja är helt lyrisk, nu när ja sett omslaget till LP'n så får ja "nästan" tältbralla. Nu får vi hoppas att den kommer på Bildskiva... För vem vill inte ha Kreator hemma på väggen..?

Tillföras, är att ja lyssnar på Hords Of Chaos dyngnet runt=) I lördags somnade ja med skivan på repeat och vaknade upp efter en underbart skön natt med Kreator i högtalarna(snacka om hjärntvätt av det bästa slaget)

RUN AMOK RUN!!!

http://www.houseofmetal.se

 
Anders

Anders

4 december 2008 20:08

Ha! har inte hört ett smack Kreator sen "Pleasure to Kill", kanske dags nu?

http://brm.blogg.se

 
Gustav

Gustav

5 december 2008 09:19

Det kan du fethajja att det är Anders... Kreator fetäg!

http://www.germann.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se