Direktlänk till inlägg 31 december 2008

Rob Zombie: Living Dead Girl

Av astarot - 31 december 2008 11:23
Rob Zombie-Living Dead Girl

Gott nytt år hörrni!!


Jag tänkte att det kunde vara en bra avslutning på året att kolla på Robert Wienes klassiska Dr. Caligaris Kabinett. Men vem har tid med sånt på självaste nyårsafton med barn springande kring fötterna? Så istället får vi kolla igenom Rob Zombies egen version i videon till Living Dead Girls... som dessutom passar bättre här på zombiebloggen eftersom han bytt ut somnambulisten Cesare till en levande död. Och i rollen som den galne doktorn ser vi Rob själv medan den levande döda flickan spelas av Robs hustru Sheri Moon Zombie...


Märks ganska tydligt att Robban vet vad han sysslar med, det mesta ser fan på pricken ut som i filmen. Kung, tycker jag då eftersom Dr. Caligaris Kabinett är en av mina favvofilmer. Och bara för att jag är så rysligt snäll så kan ni som faktiskt HAR tid att kolla in denna mästerliga film göra det här: Behold, the Amazing Somnambulist Cesare - And His Deadly Predictions!!.


på återlevande nästa år!

astarot

 
ANNONS
 
Gustav

Gustav

1 januari 2009 16:05

Gott Nytt År på dig Jonas... Jajaja alla ni andra som hänger här med såklart!

http://www.germann.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se