Alla inlägg under december 2008

Av astarot - 4 december 2008 09:26

Haha!! Huka er grabbar ochj tjejer. Kreator är tebax och det med aggressioner så det räcker och blir över ! Dessutom extra lyx för oss zombiewannabees om vi köper vinylen, då ser nämligen omslaget ut så där...med en tvättäkta jävla zombie på (därnere till höger, inte den där spikbruden av metall)! Hon ser lite fundersam ut vår zombie, som att hon inte förstår poängen med det där vapnet hon fått tag på. De mjukisar som fortfarande harvar med det där CD-formatet eller MP3 går ju miste om det mesta.


Nya Kreator är alls inte mjuk heller - utan snarare argare än nånsin med både klasskrig, krigskritik, och allmänt hat på tapeten. Bara att döpa titelspåret till Hordes of Chaos (a Necrologue for the Elite) säger ju en hel del. Punk!


Chaos! Everyone against everyone!Everyone against everyone!Everyone against everyone!Everyone against everyone!Everyone against everyone!Everyone against everyone!Everyone against everyone!Everyone against everyone!Everyone against everyone!


Kreator på mejspäjs.


på återlevande!

astarot


ANNONS

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se