Direktlänk till inlägg 31 januari 2009

Box Head: The Zombie Wars

Av astarot - 31 januari 2009 13:19
iamboredr.com

Ja, för att avsluta den här dötrista jävla skitjanuari kan väl inget vara bättre än ett uppiggande zombiespel. Lite för svårt för min del eftersom det styrs via tangentbordet och jag aldrig lärt mig den fingerkonsten. MEN, jag tycker det är roligt för det! Speciellt som det bara är att tuta och köra utan att behöva läsa en massa instruktioner (även om det kanske kan vara bra att veta hur man byter vapen).

Enklast möjligt för att bli varm i kläderna väljer du vilken zombiemayhem du vill spela - sen är det bara att sätta igång med skjutandet. Under spelets gång uppgraderas du hela tiden och kom ihåg att samla ihop lådorna vissa zombier bajsar ur sig i dödsögonblicket!


happy hunting!
astarot

 
ANNONS
 
Janne

Janne

3 februari 2009 10:01

cool blogg titta in på min blogg med:)

http://samlarsidan.bloggagratis.se

 
Gustav

Gustav

3 februari 2009 13:30

Hahaha klart som korvspad att jag ska testa det här spelet, för zombiemayhem går ju alltid hem! :D

http://www.germann.se

 
Gustav

Gustav

3 februari 2009 18:27

Fan va kul... mina otroligt dåliga skills tog mig till nivå 3 men där gjorde jag en "Choooooke oon iiiit!!!!".
Kul kul!

http://www.german.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se