Direktlänk till inlägg 18 februari 2009

Zombie Baseball

Av astarot - 18 februari 2009 12:09
Action Games

Yikes! Brännboll mot zombier - det kan vara så att det är framtidssporten nummer ett. För hur ska man annars roa sig? Det gör ju själva grejen lite mer spännande. Det enda jag undrar över är hur man ska få tag på alla bollar?


Nå. Som tur är verkar det finnas obegränsat med ammunition i det här spelet som faktiskt är ganska kul. Inte som Zombie Golf Riot förstås eftersom det är för lite motorsågar med. Men ändå - här kan man uppgradera sig mellan nivåerna, fixa nya slagträn och höja styrkan till exempel. Allt du behöver göra är att med hjälp av timing sikta och trycka på "A" eller "S" - och det är ganska perfekt för en tangentbordkontrollsimbecill som jag. Jag gillar de där zombierna i halmhatt lite extra - föreställer mig att de kommer från Texas...


på retur!

astarot

 
ANNONS
 
astarot

astarot

21 februari 2009 23:50

Alltså, måste bara skryta lite. Varvade spelet idag med 13 huvudkombon - jag är fan nöjd! Det var fan mäktigt med kärnkraftsslagträet vill jag lova ;-). Baseball mayhem!

http://bloodred.se

 
Gustav

Gustav

23 februari 2009 10:34

Faaaaan jag har ju glömt att testa det här... skäms på mig!
Måste fan testa det ikväll!

http://www.germann.se

 
Gustav

Gustav

23 februari 2009 13:06

Hmmm alltså det där var inget för en sån som mig... man har ju en reaktionsförmåga som t.o.m HKZ skulle tycka var långsam!

http://www.germann.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se