Direktlänk till inlägg 6 mars 2009

...of the Dead promo trailer

Av astarot - 6 mars 2009 11:33


Ja, som ni ser är den på väg. Romero återvänder till zombieterritorierna och den här gången på en ö. Får vi månne se en hyllning till Fulcis Zombie Flesh Eaters tror ni? Det vore fan sweet att knyta ihop den säcken.


Dessvärre  har jag lite låga förhoppningar inför den här filmen, och det är mest som ett slags självförsvar.Jag vill så gärna så gärna att den här håller måttet och går man in med skepticism kanske man kan bli positivt överraskad, eller hur? Därför läser jag inga rapporter från filminspelningen heller. Men är du en sån som gör det kan du åka hit och traggla dig igenom en lång rapport från Romeroland. Verkar dock schysst att öborna har svårt att ta livet av sina närmaste - det ger en mer trovärdig dimension till zombiesmittan...


Nåja, håll tummarna nu för fan. Gamle Romero har kanske inte så många fler filmer i sig...


på omlevande

astarot

 
ANNONS
 
Ingen bild

GBG:Klas

6 mars 2009 19:42

Denna genre kommer endast att livas upp av filmen som håller på att utformas efter boken world war z. Och det ser ljust ut efter de fragment av information man då och då finner spridda över inter-garns(internet)golvet likt mer än hjärna åtrådda slamsor av oooohh jagad hjärnaja ja åh oj f´låt. Jag som trogen läsare av denna blogg kräver helt enkelt kontinuerlig underrättelse kring arbetet kring denna film. "slafs"... KLAS

 
Den Lekande Människan

Den Lekande Människan

6 mars 2009 22:27

Jag gör precis som du. Filmer jag vill se undviker jag att läsa om, eller faktiskt ens se trailers på.
Filmer jag inte har en aning om vad det är för några, ser jag gärna triggande trailers för.

"-All this, and brains too."

http://www.denlekandemanniskan.com

 
Gustav

Gustav

9 mars 2009 13:12

JAaaaaaa jag vill se den nu.... och visst kommer väl gamle Romero att hålla måttet... det måste vi ju tro, för han är den enda som ff gör det... Inga jävla Damp-zombier i min skola så att säga!

Chooooke on it! :D

http://www.germann.se

 
Gustav

Gustav

13 mars 2009 08:45

Ja alltså nu i veckan har jag knäckt hela Romero-sviten från "Night.." till "Diary..", så nu är jag jävulskt peppad på "... of the dead"!

http://www.germann.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se