Direktlänk till inlägg 17 mars 2009

Glow-in-the-Dark Flesh Eating Zombies Play Set

Av astarot - 17 mars 2009 12:19

Erkänn... det här lilla paketet med åtta zombier och zombiehund kan förvandla även det gulligaste av dockhus till en veritabel mardröm. Tänk er att sitta i sitt prydligt inredda lilla dockhus - ta lite kaffe, byta gardiner eller göra sig redo för sängen - och se hur självlysande zombier samlas utanför fönstren! Det är ju som upplagt för ett inspirerat Night of the Living Dead docklajv...


Vad ska dina stackars dockor göra? Vart kan de ta vägen? Kommer de att överleva natten?


Det här lilla leksetet har allt för helgens zombiebelägring deluxe!!


på återkomst

astarot

 
ANNONS
 
ingels

ingels

24 mars 2009 15:17

Nåt för de japanska ungarna, de vet ju hur en Zombie ska tas i alla fall :)

ps. man saknar en tips ruta eller nåt liknande här !!

http://www.youtube.com/watch?v=qBD2dE4pyvM

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se