Direktlänk till inlägg 2 april 2009

House of the Dead (2003)

Av astarot - 2 april 2009 15:12

Bwahahhahaha!! Sämre film får man leta efter, här alltså en av anledningarna till varför folk är villiga att betala för att Uwe Boll ska sluta regissera film.


House of the Dead

Regi: Uwe Boll, 2003

Medverkande: Tyron Leitso, Ellie Cornell, Clint Howard mfl.


Ett gäng ungdomar åker till ön Island of the Dead(!) för att gå på värsta ravepartyt. När de kommer dit upptäcker de att alla ravedeltagare är försvunna! Eller vänta förresten - vad spelar det för roll? Det blir ju bara mer öl över (Hö hö) och så kan man kanske klä av sig naken en stund, om man nu inte redan gjort det...

Hoppsan det finns visst zombier på ön som ätit upp alla men som tur är hade kaptenen som skjutsade dem till ön MÄNGDER med vapen på den så lägligt sjunkande båten, således: zombiemayhem. Snart påträffar de några fler överlevare som har en fungerande båt, men det vore ju dumt att åka därifrån när man istället kan gömma sig i en Evil Dead-stuga, eller hur? Sagt och gjort, dags att lösa mysteriet med den odöda ön...


Alltså, sämre film får man leta efter och House of the Dead är också på plats 85 av de etthundra sämsta filmerna på IMDB.  Filmen är fylld av så många missar att det är omöjligt att räkna upp dem. Så kan det ju vara ibland och ändå vara kul.

Det mest obegripliga av allt är att Boll beslutat sig för att klippa in sekvenser från det arkadspel filmen baseras på. Således dyker det med jämna mellanrum upp dataspelsbilder med dålig upplösning lite hipp som happ. När dessutom karaktärerna i filmen alltid gör precis tvärtemot vad en normal människa - eller ja, typ du och jag - skulle göra blir iallafall jag så jävla trött att jag (nästan) hellre läser moderaternas partiprogram än ser om den här filmen.


Affischen, trailern, taglinen och spelet är ungefär en miljon gånger bättre än filmen.


på omlevande

astarot


 
ANNONS
 
Dead Dog Texture

Dead Dog Texture

27 augusti 2009 23:20

Visst är det ok med olika smak.
Men du har rätt mycket fel.
Filmen är inte fullt så dålig som du påstår.

http://dead-dog.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se