Direktlänk till inlägg 15 april 2009

Zombie Hooker Nightmare

Av astarot - 15 april 2009 17:31

Håll för ögonen nu och lägg moralen i en hink bredvid datorn. För Zombie Hooker Nightmare torde vara flashspelens motsvarighet till nån sleazigt politiskt inkorrekt film typ Russ Meyer eller varför inte Jesus Franco skulle vara inblandad i.


Med detta sagt är det alltså på eget bevåg ni seglar vidare till sleazbiespelet Zombie Hooker Nightmare  där ni får styra er alldeles egna prostituerade att locka torskar till husvagnen om nätterna. Inget vi inte sett förr alltså - om det nu inte vore för de där gamla odöda konkurrenterna som förpestar tillvaron. De raglar omkring och försvårar affärerna. Till din hjälp kan du hitta diverse tillhyggen och vapen att försvara dig med. Vad säg till exempel om ett gäng dödskallar, golfklubba eller rätt och slätt en eldkastare? Annars duger nävarna fint också. Aktarej bara för de där extradödliga zombierna.


Spelet är rätt underhållande och enkelt - precis som det ska vara. Dessvärre får jag ändå dålig smak i munnen av själva upplägget. Det beror främst på att man varje kväll måste ta in en extra torsk för att ta sig vidare till nästa dag. Det känns liksom lite för nära den grymma verkligheten för min smak. Men vänta... vad hände...? Jaha, det var moralen som hoppade upp ur slaskhinken igen...


på återlevande

astarot

 
ANNONS
 
Gustav

Gustav

16 april 2009 11:08

Hahaha jag vet inte riktigt var du lyckas gräva fram alla knasiga grejer, men det är väl därför du har en doktors titel och inte jag! :D

http://www.germann.se

 
Allamagoosalum

Allamagoosalum

16 april 2009 23:21

Fan vad svårt det var! Jag slogs och jag vevade men blev lik(haha)förbannat uppäten...

http://allamagoosalum.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se