Direktlänk till inlägg 12 maj 2009

Zombie Burger

Av astarot - 12 maj 2009 09:07


Visst undrar man hur det skulle se ut när zombieepedemin övertagit världen? Eller? För det första - skulle alla zombier bara stå och ruttna bort eller skulle de återskapa den kapitalistiska ekonomin? Jag tror INTE på det sista men känner ändå att ett hamburgerhak skulle vara på sin plats, bara jag slipper jobba där.


Spelet känns som ett gammal Kalle Anka-spel jag spelade på min finfina Commodore 64 när jag var liten - kopierad på en kassett tillsammans med 200 andra spel förstås. Visst det är lite snyggare grafik här men upplägget är detsamma. Stressa ihjäl dig för att servera rätt hjärnföda till rätt hjärndöd. Fingerkorv eller friterade ögon det gör detsamma, bara du skrapar ihop rätt mängd stålar på den korta tid du tilldelats.


Jag varnar dig - det här blir jädrigt svårt bara man kommer upp några våningar. Och aktarej vad zombier blir sura när käket dröjer!


Dinner is served: Zombie Burger!


på återresande!
astarot

 
ANNONS
 
Gustav

Gustav

12 maj 2009 09:43

Haha det låter som ett spel för mig... måste utforskas, då jag inte är på jobbet! :)

http://www.germann.se

 
Gustav

Gustav

14 maj 2009 12:46

Ägnade hela kvällen igår till att lira detta goremeiskt härliga spel... jag skulle fan vilja ha det till PS2:an!

http://www.germann.se

 
Gustav

Gustav

20 maj 2009 12:40

Jag tog mig till "kyrkogården" och någon nivå in där... men fan va svårt är och stressigt, dom är ju så hungriga!
Men fan så kul!

http://www.germann.se

 
astarot

astarot

20 maj 2009 17:02

Ja, Jag tror att det är Dr. Freudstein som kräver för mycket gore på sin fingerkorv ;-)

http://bloodred.se

 
Gustav

Gustav

21 maj 2009 08:07

Ja men det är klart att det är så... och han och jag går ju inte riktigt ihop som vi alla vet vid det här laget! ;-)

http://www.germann.se

 
astarot

astarot

22 maj 2009 20:20

Du Gustav! Ni får faktiskt ta och lösa det här nu... Det har gått mer än 20 år! Vi vet alla att ni fortfarande älskar varandra

http://www.bloodred.se

 
Gustav

Gustav

25 maj 2009 09:10

Hmmm... jo det är klart att det är så... Min mamma sydde en snutte Dr. Freudstein till mig när jag var liten men berätta det inte för nån. :)

http://www.germann.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se