Direktlänk till inlägg 16 maj 2009

President Evil

Av astarot - 16 maj 2009 12:58


Knappt har Barack Obama hunnit ta itu med finanskrisen så reser sig ett nytt, eller äldre om man så vill, hot mot horisonten. Det visar sig nämligen att ett militärt experiment, som vanligt, gått snett och skapat en armé av odödingar ledda av gamla amerikanska presidenter. Hur ska Obama kunna samla sina partifränder och oliktänkande motståndare för att rädda landet från köttätande odödingar?


Kanske liknar det ett skämt men det här är faktiskt en serietidning från Antartic Press som utkommer i juli månad. Bara omslaget, snott från Army of Darkness, visar att det här mycket väl kan bli en odödlig klassiker!


Varför gör man inte sånt här i Sverige? Eller iochförsig är det ju ganska självklart med en så okarismatisk ledare som vi har. Men vi kan ju ha nån annan motorsågssvingande hjälte - jag trorfan att Gudrun Schyman skulle kunna hacka ihjäl ett gäng odöda borgare med lämpligt tillhygge. Hon är onekligen en riktig överlevare! Eller kanske kan vi släppa lös Maud Olofsson på ett gäng arbetslösa, trasiga zombier så kan hon slutföra det jobb Alliansen inlett.. Det finns ju hur mycket som helst att ta av för serieskapare här i landet. En svensk klasskildring a la Clive Barkers Night of the Living Dead London skulle ju sitta som en smäck i smäcklådan!


på omlevande

astarot

 
ANNONS
 
Gustav

Gustav

18 maj 2009 08:17

HAhaha ja det låter lovande må jag säga!
Är det här något som kommer att finnas på http://www.bloodred.se ?

http://www.germann.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se