Direktlänk till inlägg 13 juni 2009

The Locals (2003)

Av astarot - 13 juni 2009 11:29


BAH!! Humbug! 


The Locals

Regi: Greg Page

Medverkande: John Barke, Dwayne Cameron, Kate Elliott m.fl

 


Grant och Greg ger sig iväg på en liten minisemester över helgen.Surfning, bärsabira och brudar står på önskelistan men när de på en genväg kör i diket brakar helvetet lös. Det visar sig nämligen att en hundraårig förbannelse timewarpar sig järnet i området.


Ja, nu avslöjade jag själva grejen. Men det gör ingenting eftersom du ändå inte ska se den här skiten. Sommåndag hela veckan fast varken rolig eller underhållande. Zombierna är typ INTE ALLS zombier utan snarare något vi all känner igen som... spöken. Men varför inte rida på zombievågen när det ändå finns en sån? På omslaget marknadsförs nämligen filmen som en "isande blandning av Day of the Dead och Deliverance". Den är varken eller! Men gillar du de sämsta avsnitten av Twilight Zone (alltså 1980-talsversionen) kanske det kan vara nåt...


På återuppvaknande!
astarot

 
ANNONS
 
Gustav

Gustav

15 juni 2009 09:22

Haha... det var en sågning av rang!
Alla filmer kan ju inte vara bra, och tur är väl det! ;)

http://www.germann.se

 
Ingen bild

astarot

15 juni 2009 13:26

sant..sant.. sen är den ju inte alls som måndag hela veckan heller faktiskt ;-)

 
Stefan

Stefan

16 juni 2009 15:13

Ja det var en riktig praktsågning!
Måndag hela veckan är en av mina favoritkomedier, mycket djup och allvar också.
Då kanske man ska se The Locals ändå? :-)

http://www.rysarnytt.se

 
Ingen bild

boden-uffe

17 juni 2009 08:36

hoho. det blir ett sidospår här, men jag tänkte tipsa om en artikel på ett i dessa kretsar bekant och omtyckt tema. love.
http://www.offscreen.com/biblio/pages/essays/reanimating_the_living_dead/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se