Direktlänk till inlägg 19 juli 2009

Professor Vost's Zombie Challenge

Av astarot - 19 juli 2009 09:18


Har du, liksom jag, alltid velat se en Vem vill bli miljonär zombie special a-go-go? ja, just det. Då vill man väl ännu hellre delta. Som tur är kan man göra just det i Professor Vost's Zombie Challenge. Tyvärr vinner man inga stålars men äran är väl bara den värd några miljoner (nä, jag vet - det där är bara skitsnack, men Braveheart skulle vara nöjd).


Spelet är helt enkelt ett triviaspel där du ska ha koll på allt nödvändigt (och onödvändigt) för att ta dig till den skyddade zonen. Det gäller allt från frågor kring religion, böcker och film - men framförallt handlar det faktiskt om Shaun of the Dead. Ty de flesta och svåraste frågorna handlar om den filmen - om man somnar när man ser Star Wars Episode 1 bryr man sig kanske föga om kopplingen tillbaka till Shaun of the Dead. Jag i alla fall. Som ni märker är jag inte alls bitter över att jag blev uppäten av zombier vid mitt första försök...


Kulsomfan iallafall - och tillräckligt många frågor för att man ska vilja spela om spelet ett par gånger i alla fall. Extrakudos till Professor Vost's Zombie Challenge för frågan om ett spel jag (och säkert du också) spelade ca en miljon gånger på Vic 64:an.


på omlevande

astarot


 
ANNONS
 
Gustav

Gustav

22 juli 2009 10:00

Va faan.. det här var ju svårt... eller är det jag som håller på att få alzheimer?!

http://www.germann.se

 
Ingen bild

astarot

23 juli 2009 21:59

Nja, det är faktiskt rätt svårt... nördnamedroppingkunskaper man lämnade bakom sig tillsammans med ungdomen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se