Direktlänk till inlägg 24 juli 2009

Plants vs. Zombies

Av astarot - 24 juli 2009 08:27


Trodde du som jag att det mest effektiva medlet mot zombier var skjutvapen. Då får du som jag tänka om. Med den nya genmanipulerade agrikulturella taktiska tekniken överlever helt enkelt den som planerar sin trädgård bäst. I alla fall i spelet


Plants vs. Zombies


Plants vs. Zombies är ett form av tower defense-spel. Alltså de där små strategispelen där man ska hindra något form av hot att nå en borg eller liknande destination genom att sätta ut automatiska vapen längs vägen. I detta totalt beroendeframkallande zombiespel planterar man istället ut en stor mängd varierande blommor som ska möta hotet från de odöda.


Jag brukar ganska lätt tröttna på försvarsspel eftersom variationen ganska snabbt övergår i monotoni. Men det behöver man inte oroa sig för i Plants vs. Zombies. Här är variationsrikedomen lika stor som Guds egen trädgård - både vad det gäller blommor och zombier. Om inte för att helt enkelt fixa high score MÅSTE man fortsätta spela för att få uppleva en ny sorts zombie eller planta. Ja, när jag skriver "uppleva" menar jag uppleva! Vissa zombier är helt geni - stavhoppszombien är en personlig favorit.


I vanliga fall brukar jag ju blogga om gratis onlinespel men detta måste man faktiskt betala för - och det är det värt vill jag lova. 175kr kostar det här där du även kan ladda ner en gratisversion i demoformat. Man kan få det litelite billigare här.


Är du ännu inte övertygad - kolla in musikvideon There´s a zombie on my lawn här nere!

på retur

astarot

 
ANNONS
 
Gustav

Gustav

24 juli 2009 09:18

Hmm det låter ju kul, men det var ju våldsamt dyrt... närmare bestämt en halv årslön för en sån som mig.
Nä tacka vet jag gratis grejer som man sen kan sälja på secondhand.

http://www.germann.se

 
Ingen bild

astarot

24 juli 2009 12:16

Haha!! Ja, en helårslön för såna som mig ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se