Direktlänk till inlägg 6 augusti 2009

Umeå Zombie Walk 2009 part 2: Return of the Gruesome Dead

Av astarot - 6 augusti 2009 15:17


Juppjuppjupp!

Ni ser rätt. Ännu en zombiemarsch anordnas på Umeås gator detta år. Ibland är det kort mellan glädjeämnena.  Denna gång ska evenemanget filmas för eventuell nationell spridning. Jag har skrivit på ett slags kontrakt som säger att jag inte får avslöja vad det är för precis vemsomhelst. Och eftersom du är precis vemsomhelst får det förbli hemligt ett tag till... Jag lovar det är inget *host, host* militärt experiment och absolut inte *host, host* heller någon form av registrering...


Men jag kan avslöja själva programmet, som kommer likt en budkavle från högre ort:


1. filma samling och anländade av Zombier till/vid Blodröd, Umeå, klockan 13.00
2. filma zombie walk
3. filma planerade scener med hela zombiegänget
4. filma planerade scener/närbilder med delar av zombiegänget

För de som är kvar längst och gör närbilder/riggade scener kanske det rör sig om att hänga runt ca 4-5 h. För den stora massan ca 3h. Det bjuds på en rejäl fika och delas ut T shirts direkt efter walket.


sedärja. T-tröjan i fråga (först till kvarnprincipen - eller kanske sisttillkvarn, ni är ju ändå old school zombier) ser du högst upp och alltihopa sker lördagen 8 augusti. 


ses då!
astarot

 
ANNONS
 
Gustav

Gustav

8 augusti 2009 16:26

Fasen vilken snygg tröja... med ett sånt "pris" måste det vart en hel skog av zombier... :D

Ser fram emot att se lite bilder och film klipp

http://www.germann.se

 
anders

anders

10 augusti 2009 16:05

håller med föregående talare.

http://www.brm.nu

 
Ingen bild

Zombie

20 september 2009 16:58

Jag har alltid drömt om att spela zombie

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av astarot - 22 april 2013 10:00

  Tjoho! Vi som börjar tröttna på att bära med oss zombie-repellent eller tycker det är jobbigt att ha en zombie hemma för att att skörda odöd doft innan vi beger oss ut bland alla andra zombier på stan kommer nu den perfekta parfymen. ...

Av astarot - 18 april 2013 11:45

    Kärlek kan förändra oss. Jomen. Det kan också förstöra oss, men det är kanske för dystert? En av grejerna med zombiefilmen är ju att vi ska känna den där saknaden, skräcken för att förlora våra närmaste. Som Barbara i Night of the Living Dea...

Av astarot - 12 april 2013 09:09

  Så här är jag van att möta mörkret... Okej då. svamlar väl vidare* om moderna monsterfilmer då. Monstret är det som i mörkret stirrar tillbaka, något kusligt som vi annars kanske förtränger. Det monstruösa kan rasera det trygga som vi tagit...

Av astarot - 9 april 2013 12:09

    Med tanke på kommande premiären av zombiekärleksRomeo&Juliadramat    tänkte jag det är dags att värma upp (hehe) med ett gammalt mossigt zombieperspektiv*. Och med mossigt menar jag närapå helruttet gammalt, dvs vi som växte upp på 1980-ta...

Av astarot - 14 december 2012 11:04

  Om zombien är nutidens allra populäraste monster måste The Walking Dead vara nutidens allra bästa julklapp. Kulturgärningen Apart förlag gör genom att släppa serietidningen på svenska är dessutom något som måste uppmuntras i detta seriekarga lan...

Presentation

Omröstning

Är deaditerna i Evil Dead-filmerna zombier?
 Jajjemensan!
 Absolut inte alls! De är ju demoner för tusan!
 Nja... jag vet inte... vad tycker du?

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ zombiebloggen med Blogkeen
Följ zombiebloggen med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se